Menuplan

Her kan du se menuen for de kommende uger fra Dit Lokale Køkken. Se hvad du kan vælge mellem i de enkelte uger.

Uge 17 - 26. april - 2. maj

Hovedretter

Farsbrød m. champignon, skysovs, bønner, kartofler
Kalkunschnitzel, sherrysovs, ristede kartofler, broccoli
Dampet rødspætterulle m. moussé, hollandaise, kløvet gulerod, kartofler
Hakkebøf, blødeløg, skysovs, kroblanding, kartofler
Frikadeller, grønærter, kartofler
Kalvesteg, vildtsovs, haricort verts, kartofler
Gryderet m karry, rodfrugter, kartoffelmos
Stegt kyllingelår, skysovs, euromix, kartofler
Skinkerulle m. bacon, skysovs, euromix, kartofler
Broccoligratin, tomatsovs, blomkål, kartofler
Lasagne, gulerødder

17 1

Biretter/desserter

Jordbærgrød
Kirsebærtrifli m. flødeskum
Æbler m. yoghurtcreme
Blandet frugtgrød
Tartelet m. høns i asparges
Frugtsalat
Tykmælksdessert m. rabarberkompot

17 2

Ekstra køb

Ribbensteg, rødkål, rugbrød
Øllebrød, flødeskum
Forskellige desserter (frost)
Forskellige supper (frost)
Fiske- eller frikadeller 8 stk
Flødeskum
Dagens kage
Kringle 1 stang
Hvid lagkage u/flødeskum
Boller (10 stk.) alm eller grov
Birkes (10 stk.)
Hvedeknopper (6 stk.)
Småkager
Kartofler
Kartoffelmos
Protino desserter

17 3