Menuplan

Her kan du se menuen for de kommende uger fra Dit Lokale Køkken. Se hvad du kan vælge mellem i de enkelte uger.

Uge 16 - 19.-25. april

Hovedretter

Farseret porre, skysovs, euromix, kartofler
Kogt høne i peberrodssovs, broccoli, kartofler
Dampet laksefilet, urtesovs, karotter, kartofler
Nakkekotelet i champignonsovs, rodfrugter, kartofler
Gryderet m. bacon, majs, kartoffelmos
Stegt svinekam, skysovs, rødkål, kartofler
Stegt medister, stuvet hvidkål, kartofler
Græske frikadeller, tomatsovs, wokgrøn, kartofler
Nøddepaté, skysovs, kløvet gulerødder, kartofler
Kylling indefilet i karrysovs, bønner, kartofler
Svensk pølseret, romanescoblanding

16 1

Biretter/desserter

Pærer m. chokoladesauce
Aspargessuppe m. kødboller
Sveskegrød
Hjemmelavet yoghurt m. frugt
Pandekager
Citronfromage
Solbærgrød

16 2

Ekstra køb

Stjerneskud
Øllebrød, flødeskum
Forskellige desserter (frost)
Forskellige supper (frost)
Fiske- eller frikadeller 8 stk
Flødeskum
Dagens kage
Kringle 1 stang
Hvid lagkage u/flødeskum
Boller (10 stk.) alm eller grov
Birkes (10 stk.)
Småkager
Kartofler
Kartoffelmos
Protino desserter

16 3