Menuplan

Her kan du se menuen for de kommende uger fra Dit Lokale Køkken. Se hvad du kan vælge mellem i de enkelte uger.

Uge 15 - 12.-18. april

Hovedretter

Millionbøf, kartoffelmos, wokgrønt
Hvidkålsrouletter, skysovs, kartofler
Fiskefrikadeller, remouladesovs, pariserkarotter, kartofler
Farseret ribbensteg, skysovs, rødkål, kartofler
Kylling i fad, ostesovs, kartofler, blomkålsblanding
Hamburgerryg, aspargessovs, kartofler, euromix
Paneret flæsk, løgsovs, kløvet gulerødder, kartofler
Kalkunfrikadeller, paprikasovs, majs, kartofler
Kødboller i sellerisovs, kartofler
Dampet rødspætterulle, citronsovs, broccoli, kartofler
Biksemad, bearnaise, rødbeder

15 1

Biretter/desserter

Hindbær/rabarbergrød
Pærer m. vaniliecreme
Mannagrød
Abrikosgrød
Rombudding m. saftsovs
Svesker, flødeskum
Æbleskiver

15 2

Ekstra køb

Tunmoussé, brød, dressing
Øllebrød, flødeskum
Forskellige desserter (frost)
Forskellige supper (frost)
Fiske- eller frikadeller 8 stk
Flødeskum
Dagens kage
Kringle 1 stang
Hvid lagkage u/flødeskum
Boller (10 stk.) alm eller grov
Birkes (10 stk.)
Småkager
Kartofler
Kartoffelmos
Protino desserter

15 3