Menuplan

Her kan du se menuen for de kommende uger fra Dit Lokale Køkken. Se hvad du kan vælge mellem i de enkelte uger.

Uge 4 - 20.-26. januar

Hovedretter

Kotelet i fad, champignonsovs, rodfrugter, kartofler
Medister, stuvet hvidkål, kartofler
Rødspættefilet m. mousse, dildsovs, gulerødder, kartofler
Kalkunschnitzel, sherrysovs, ristede kartofler, rustikke rodfrugter
Farsbrød m. champignon, skysovs, kroblanding, kartofler
Kogt kalv, i sur/sød sovs, haricots verts, kartofler
Gryderet m. skinkekød, cocktailpølser, kartoffelmos, ærter
Stegt kyllingelår, paprikasovs, kartofler, agurkesalat
Revelsben, skysovs, bønner, kartofler
Lakselasagne, gulerødder
Brændende kærlighed, rødbeder.

4 1

Biretter/desserter

Blandet frugtgrød
Frugtsalat
Mannagrød
Alliancegrød
Æbleskiver
Citronfromage
Hjemmelavet yoghurt m. frugt.

4 2

Ekstra køb

Smørrebrød uspec. 2 stk.
Æggekage m. røget flæsk
Frisk udskåret frugt 100g
Råkost
Øllebrød, flødeskum
Blomkålssuppe (frost)
Klar suppe med boller og urter (frost)
Flødeskum
Dagens kage
Kringle 1 stang
Gulerodskage m. creme
Småkager
Boller (10 stk.)
Boller (grov 10 stk.)
Birkes / 10 stk.)
Kartofler
Kartoffelmos
Ristede kartofler
Kogt pasta
Kogt løse ris.
Protino citron eller blåbær
Protino dessert: rabarber eller æble/kanel

 4 3