Menuplan

Her kan du se menuen for de kommende uger fra Dit Lokale Køkken. Se hvad du kan vælge mellem i de enkelte uger.

Uge 3 - 13.-19. januar

Hovedretter

Kyllingefilet i karrysovs, bønner, ris
Sprængt nakkefilet, brunkål, kartofler
Stegt sejkrebinet, hollandaise, euromix, kartofler
Skipperlabskovs, pariserkarotter
Kødboller i selleri, kartofler
Hamburgerryg, ravigottesovs, broccoligratin, kartofler
Forloren hare, skysovs, kartofler, majs
Hvidkålsrouletter, skysovs, kartofler
Paneret flæsk, løgsovs, rødbeder, kartofler
Fiskefrikadeller, persillesovs, kroblanding, kartofler
Biksemad, bearnaise, gulerødder.

 3 1

Biretter/desserter

Chokoladebudding m. flødeskum
Stikkelsbærgrød
Tykmælksdessert m. solbærkompot
Blomkålssuppe
Hybensuppe
Fersken m. råcreme
Jordbærgrød

3 2

Ekstra køb

Smørrebrød uspec. 2 stk.
Stjerneskud
Frisk udskåret frugt 100g
Råkost
Øllebrød, flødeskum
Mild karrysuppe (frost)
Klar suppe med boller og urter (frost)
Flødeskum
Dagens kage
Kringle 1 stang
Den du ved nok (cs. 8 pers)
Småkager
Boller (10 stk.)
Boller (grov 10 stk.)
Birkes / 10 stk)
Kartofler
Kartoffelmos
Kogt pasta
Kogt løse ris.
Protino citron eller hindbær
Protino dessert: æble/kanel eller rabarber.

3 3