Menuplan

Her kan du se menuen for de kommende uger fra Dit Lokale Køkken. Se hvad du kan vælge mellem i de enkelte uger.

Uge 2 - 6.-12. januar 2020

Hovedretter

Kyllingebryst i urtesovs, wokgrønt, kartofler
Bøf Lindstrøm, skysovs, rosenkål, kartofler
Fiskefrikadeller, persillesovs, kløvet gulerødder, kartofler
Medister, skysovs, rødkål, kartofler
Nakkekotelet i fad, champignonsovs, rodfrugter, kartofler
Sprængt kam, aspargessovs, pariserkarotter, kartofler
Gryderet m. skinkekød og bacon, kartoffelmos, bønner
Græske frikadeller, skysovs, blomkål, kartofler
Broccoligratin, tomatsovs, kroblanding, kartofler
Dampet rødspætterulle, citronsovs, broccoli, kartofler
Sylte, stuvede kartofler, rødbeder

2 1

Forret/desserter

Ylettecreme
Sveskegrød
Vafler
Ananas m. vanilliecreme
Hindbær/rabarbergrød
Appelsinfromage
Hyldebærsuppe

2 2

Ekstra køb

Smørrebrød uspec. 2 stk
Høns i asparges, tarteletter
Frisk udskåret frugt 100g
Råkost
Øllebrød, flødeskum
Aspargessuppe m. kødboller (frost)
Klar suppe med boller og urter (frost)
Flødeskum
Dagens kage
Kringle 1 stang
Pæretærte (ca.8 pers.)
Småkager
Boller (10 stk.)
Boller (grov 10 stk.)
Kartofler
Kartoffelmos
Kogt pasta
Kogt løse ris
Protino citron eller hindbær

Asparges Suppe