Menuplan

Her kan du se menuen for de kommende uger fra Dit Lokale Køkken. Se hvad du kan vælge mellem i de enkelte uger.

Uge 1 - 30. dec. - 5. januar 2020

Hovedretter

Hamburgerryg, grønlangkål, brune og hvide kartofler
Kalvestroganoff, kartoffelmos, asier
Kogt torsk i sennepssovs, broccoli, kartofler
Fars. porre, skysovs, kløvet gulerod, kartofler
Kyllingefrikadelle, tomatsovs, blomkål, kartofler
Kalvesteg, flødekartofler, timiangulerødder
Kødboller i selleri, kartofler
Stegt kyllingelår, skysovs, agurkesalat, kartofler
Frikadeller, skysovs, rødkål, kartofler
Stegt sejkrebinet, hollandaise, bønner, kartofler
Nytårspølser, varm kartoffelsalat, gulerødder

1 1

Forret/desserter

Citronfromage
Aspargessuppe, kødboller
Pandekager
Abrikosgrød
Hjemmelavet yoghurt m. frugt
Pærekage m. flødeskum
Skovbærgrød

1 2

Ekstra køb

Ribbensteg, rødkål, rugbrød
Øllebrød, flødeskum
Mild karrysuppe (frost)
Klar suppe med boller og urter (frost)
Flødeskum
Dagens kage
Kringle 1 stang
Frisenborg kage (ca.8 pers.)
Småkager
Kransekage ( 3 stk)
Boller (10 stk.)
Boller (grov 10 stk.)
Kartofler
Kartoffelmos
Kogt pasta
Kogt løse ris
Brune kartofler
Protino citron eller hindbær

 49 3