Menuplan

Her kan du se menuen for de kommende uger fra Dit Lokale Køkken. Se hvad du kan vælge mellem i de enkelte uger.

Uge 50 - 9.-15. dec. 2019

Hovedretter

Frikadeller, varm kartoffelsalat, broccoli
Paneret flæsk, persillesovs, rødbeder, kartofler
Dampet laks, stuvet spinat, kartofler
Millionbøf, kartoffelmos, blomkål
Kylling i fad, ostesovs, kartofler, timiangulerødder
Sprængt kam, aspargessovs, pariserkarotter, kartofler
Oksekødboller i tomatsovs, kartofler, stegte kartofler
Andelår, brunkål, kartofler
Hvidkålsrouletter, skysovs, kartofler
Fisk florentine, hollandaise, ærter, kartofler
Fynsk æggekage m. røget flæsk, broccoli, rugbrød.

50 1

Forret/desserter

Tartelet, høns i asparges
Stikkelsbærgrød
Jordbærfromage
Vafler
Risengrød
Svesker i lage m. flødeskum
Blandet frugtgrød

50 2

Ekstra køb

Smørrebrød uspec. 2 stk
Biksemad m. rødbeder
Frisk udskåret frugt 100g
Råkost
Øllebrød, flødeskum
Aspargessuppe m. kødboller (frost)
Klar suppe med boller og urter (frost)
Flødeskum
2 gærklejner
Kringle 1 stang
Chokolade-kokoskage (ca.8 pers.)
Småkager ( Brunkager eller vaniliekranse)
Boller (10 stk.)
Boller (grov 10 stk.)
Kartofler
Kartoffelmos
Kogt pasta
Kogt løse ris
Protino citron eller hindbær

50 3