Menu - se hvad vi har på menuen

Luk alle
Åben alle

Uge 51 - 19. december - 25. december

Hovedretter
Farsbrød m. champignon, skysovs, broccoli, kartofler
Svinegullasch, majs, kartoffelmos
Fiskefrikadeller, persillesovs, gulerødder, kartofler
Bøf Lindstrøm, skysovs, rodfrugter, kartofler
Andesteg, skysovs, brune- og hvide kartofler, rødkål
Mørbradbøf i champignonsovs, herregårdsgrøntsager, kartofler
Kalvesteg, vildtsovs, perleløg, haricort verts, kartofler
Stegt kyllingelår, paprikasovs, majs, kartofler
Stegt svinekam, skysovs, rødkål, brune- og hvide kartofler
Stegt sild, gulerødder, stuvede kartofler
Brændende kærlighed, rødbeder


Forret/dessert
Blommegrød
Æbleskiver
Stikkelsbærgrød
Blomkålssuppe
Ris a´la´mande, kirsebærsaoce
Æblekage m. flødeskum
Svesker i lage, flødeskum



Ekstra køb
Tærte m. porre og bacon
Øllebrød, flødeskum
Forskellige desserter (frost)
Forskellige supper (frost)
Fiske- eller frikadeller 8 stk.
Flødeskum
Dagens kage
Kringle 1 stang
Boller (10 stk.) alm. eller grove
Birkes (10 stk.)
Julesmåkager
Pebernødder
Gærklejner
Sirupslagkage
Kartoffelmos

 

Uge 50 - 12. december - 18. december

Hovedretter
Skinkeschnitzel, paprikasovs, bønner, kartofler
Forloren hare, vildtsovs, rodfrugter, kartofler
Stegt sejkrebinet, hollandaise, gulerødder, kartofler
Sprængt nakkefilet, urtesovs, broccoli, kartofler
Kødboller i karry, broccoli, kartofler
Stroganoff, majs, kartoffelmos
Kalkunfrikadeller, skysovs, blomkål, kartofler
Revelsben, skysovs, majs, kartofler
Stegt kyllingebryst, skysovs, agurkesalat, kartofler
Hvidkålssuppe, kogt medister, kartofler
Fynsk æggekage m. bacon, broccoli, rugbrød

Forret/dessert
Pære m. vaniliecreme
Æblegrød
Kærnemælkssuppe
Vafler
Alliancegrød
Ymerfromage m. saftsovs
Tomatsuppe m. kødboller

Ekstra køb
Stegt fiskefilet, remoulade, rugbrød
Øllebrød, flødeskum
Forskellige desserter (frost)
Forskellige supper (frost)
Fiske- eller frikadeller 8 stk.
Flødeskum
Dagens kage
Kringle 1 stang
Boller (10 stk.) alm. eller grove
Birkes (10 stk.)
Julesmåkager
Pebernødder
Gærklejner
Sirupslagkage
Kartoffelmos

Uge 49 - 5. december - 11. december

Hovedretter
Stegt kyllingelår, skysovs, majs, kartofler
Forloren and, skysovs, broccoli, kartofler
Dampet rødspætterulle, citronsovs, kløvet gulerødder, kartofler
Hakkebøf m. bløde løg, skysovs, blomkål, kartofler
Gryderet m. karry, kartoffelmos, euromix
Kalvesteg, flødekartofler, kroblanding
Frikadeller, løgsovs, gulerødder, kartofler
Andelår, brunkål, kartofler
Skinkeruller m. bacon, skysovs, kartofler, rodfrugter
Fiskefrikadeller, persillesovs, broccoli, kartofler
Lasagne, gulerødder

Forret/dessert
Jordbærgrød
Kirsebærtrifli
Æbler m. yoghurtcreme
Tartelet m. skinke, grønærter
Blandet frugtgrød
Frugtsalat
Tykmælksdessert m. solbærkompot

Ekstra køb
Pandekage m. oksefyld
Øllebrød, flødeskum
Forskellige desserter (frost)
Forskellige supper (frost)
Fiske- eller frikadeller 8 stk.
Flødeskum
Dagens kage
Kringle 1 stang
Boller (10 stk.) alm. eller grove
Birkes (10 stk.)
Julesmåkager
Kartoffelmos

Uge 48 - 28. november - 4. december

Hovedretter
Hvidkålsrouletter, skysovs, kartofler
Kogt høne i peberrodssovs, euromix, kartofler
Meunierestegt rødspættefilet, hollandaise, broccoli, kartofler
Nakkekotelet i fad, tomatsovs, majs, kartofler
Kødsovs, kartoffelmos, kløvet gulerødder
Ølmarineret gris, skysovs, rosenkål, kartofler
Stegt medister, løgsovs, gulerødder, kartofler
Nøddepaté, skysovs, kløvet gulerødder, kartofler
Farsbrød, skysovs, blomkål, kartofler
Kyllingeinderfilet i karrysovs, bønner, kartofler
Svensk pølseret, karotter

Forret/dessert
Pærer m. chokoladesauce
Aspargessuppe m. kødboller
Abrikosgrød
Hjemmelavet yoghurt m. frugt
Pandekager
Appelsinfromage
Solbærgrød

Ekstra køb
Stjerneskud
Øllebrød, flødeskum
Forskellige desserter (frost)
Forskellige supper (frost)
Fiske- eller frikadeller 8 stk.
Flødeskum
Dagens kage
Kringle 1 stang
Boller (10 stk.) alm. eller grove
Birkes (10 stk.)
Julesmåkager
Kartoffelmos

Uge 47 - 21. november - 27. november

Hovedretter

Svinegullasch, kartoffelmos, majs

Stegt kamkotelet, skysovs, kartofler, kroblanding

Fiskefrikadeller, remouladesovs, pariserkarotter, kartofler

Farsbrød, brunkål, kartofler

Kyllingeinderfilet i urtesovs, broccoli, kartofler

Mørbradbøf i champignonsovs, kartofler, rosenkål

Farseret porre, skysovs, rodfrugter, kartofler

Andelår, skysovs, rødkål, kartofler

Pandekage m. linsefyld, stegte grøntsager

Kødboller i karry, ris, broccoliblanding

Medister, grønærter, kartofler

Forret/desserter

Hindbær/rabarbergrød

Ananas m. vaniliecreme

Æbleskiver

Sveskegrød

Fersken m. råcreme

Sherryfromage

Tartelet m. skinke og grønærter

Ekstra køb

Tartelet med høns i asparges

Øllebrød, flødeskum

Forskellige desserter (frost)

Forskellige supper (frost)

Fiske- eller frikadeller 8 stk

Flødeskum

Dagens kage

Kringle 1 stang

Boller (10 stk.) alm eller grov

Birkes (10 stk.)

Småkager

Kartoffelmos

Uge 46 - 14. november - 20. november

Hovedretter

Frikadeller, skysovs, rødkål, kartofler

Gryderet m. æbler og svesker, broccoli, kartoffelmos

Kogt torsk i sennepssovs, karotter, kartofler

Bøf Lindstrøm, skysovs, rodfrugter, kartofler

Marineret kyllingebryst, barbecuesovs, euromix, kartofler

Sprængt svinekam, frikassé, kartofler

Montebello karbonade, skysovs, kartofler, blomkål

Stegt kyllingelår, paprikasovs, majs, kartofler

Vegetar chili con carne, wokgrønt, kartoffelmos

Stegt sild, stuvede kartofler, gulerødder

Brændende kærlighed, rødbeder

Forret/desserter

Pærer m. vanilliecreme

Risengrød

Stikkelsbærgrød

Appelsinfromage

Blommegrød

Frugtgrødskage m. flødeskum

Hyldebærsuppe

Ekstra køb

Ribbensteg, rødkål, rugbrød, smør

Øllebrød, flødeskum

Forskellige desserter (frost)

Forskellige supper (frost)

Fiske- eller frikadeller 8 stk

Flødeskum

Dagens kage

Kringle 1 stang

Boller (10 stk.) alm eller grov

Birkes (10 stk.)

Småkager

Kartoffelmos

 

Uge 45 - 7. november - 13. november

Hovedretter

Andelår, skysovs, brune og hvide kartofler, rødkål

Farsskinke, skysovs, rodfrugter, kartofler

Stegt sejkrebinet, persillesovs, gulerødder, kartofler

Gule ærter, sprængt flæsk, kartofler

Kødboller i selleri, kartofler

Stroganoff, kartoffelmos, majs

Skinkeschnitzel, paprikasovs, bønner, kartofler

Farseret ribbensteg, skysovs, rødkål, kartofler

Stegt kyllingebryst, skysovs, majs, kartofler

Fiskefrikadeller, remouladesovs, kløvet gulerødder, kartofler

Fynsk æggekage m. røget flæsk, broccoli, rugbrød

Forret/desserter

Ris á la mande, kirsebærsauce

Æblegrød

Kærnemælkssuppe

Vafler

Alliancegrød

Svesker m. flødeskum

Blomkålssuppe

Ekstra køb

Tunmoussé m. dressing, brød

Øllebrød, flødeskum

Forskellige desserter (frost)

Forskellige supper (frost)

Fiske- eller frikadeller 8 stk

Flødeskum

Dagens kage

Kringle 1 stang

Boller (10 stk.) alm eller grov

Birkes (10 stk.)

Småkager

Kartoffelmos

Uge 44 - 31. oktober - 6. november

Hovedretter

Stegt kyllingelår, skysovs, majs, kartofler

Farsbrød m. champignon, skysovs, broccoli, kartofler

Dampet rødspætterulle, citronsovs, kløvet gulerødder, kartofler

Bøf m. bløde løg, skysovs, blomkål, kartofler

Stegt medister, grønærter, kartofler

Kalvesteg, vildtsovs haricot verts, kartofler

Gryderet m. karry, kartoffelmos, euromix

Kalkunschnitzel, sherrysovs, ristede kartofler, bønner

Skinkeruller m. bacon, kartofler, rosenkål

Broccoligratin, tomatsovs, rodfrugter, kartofler

Lasagne, gulerødder

Forret/desserter

Jordbærgrød

Frugtsalat

Æbler m. yoghurt creme

Tartelet m. høns i asparges

Blandet frugtgrød

Svesketrifli

Tykmælksdessert m. solbærkompot

Ekstra køb

Croissant m. rejesalat

Øllebrød, flødeskum

Forskellige desserter (frost)

Forskellige supper (frost)

Fiske- eller frikadeller 8 stk

Flødeskum

Dagens kage

Kringle 1 stang

Boller (10 stk.) alm eller grov

Birkes (10 stk.)

Småkager

Kartoffelmos

Portionsstørrelse

Du kan vælge mellem to størrelser - en almindelig og en lille hovedret.

Her kan du se portionsstørrelserne af hovedret
Produkt Almindelig hovedret   Lille hovedret
Kød og fjerkræ   100 g 50 g
Fars og fisk 120 g 60 g
Kartofler 175 g 125 g
Sovs 150 g 100 g
Grøntsager 75 g 50 g

Hvis du ønsker at skifte fra en almindelig hovedret til en lille hovedret eller omvendt, kan du give chaufføren besked eller ringe til Dit Lokale Køkken.

Kontaktinfo

Dit Lokale Køkken

Køkkenet
Tlf. 96285950

Mandag-fredag kl. 8.00-12.00

Spørgsmål til faktura
Tlf. 96284434
Tlf. 96284475

Mandag-torsdag kl. 8.00-14.00
Fredag kl. 8.00-12.00

Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.