Opbevaring og opvarmning

Her kan du læse om opbevaring og opvarmning af maden fra Dit Lokale Køkken.

Opbevaring

  • Det er vigtigt at maden opbevares i køleskab, ved max. 5 grader af hensyn til madens holdbarhed.
  • Det er dit eget ansvar, at maden overholder den korrekte temperatur.
  • Maden må ikke opbevares ved stuetemperatur, da det kan være sundhedsfarligt!

Opvarmning

Du kan både bruge en mikrobølgeovn eller ovn til at varme maden. Der medfølger en vejledning til hvordan du gør, ved første levering.

Opvarm maden i emballagen. Lad filmen sidde på, men prik 3-4 huller i den med en gaffel.

I mikrobølgeovn

  • Sæt menubakken ind i mikrobølgeovnen.
  • Varm maden ved 800 W.
  • Hovedretter: 2 min. varme - pause i 1 min. - 2 min. varme.
  • Forretter/desserter: (som skal spises varme) 2½ min. varme.
  • Kartofler i enkelt pakning: 1½ min. varme.
  • Kartoffelmos i enkeltpakning: 3 min. varme.

I ovn

  • Opvarm til 125 grader i varmlufts ovn eller 140 grader i almindelig ovn.
  • Hovedretter: ca. 30 min.
  • Biretter: (som skal spises varme) ca. 20 min.
  • Kartofler og kartoffelmos i enkeltpakning: anbefales opvarmet i en gryde med varmt vand.

Filmen på emballagen må ikke beskadiges. Sker det, skal maden spises senest dagen efter.

Kontaktinfo

Dit Lokale Køkken

Køkkenet
Tlf. 96285950
Mandag - torsdag 7-14.30
Fredag 7-14

Administration
Tlf. 96285985
Mandag - torsdag 8-14
Fredag 8-12